HTML

Manchester City hírek

Friss hírek a Manchester City csapatáról

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ma 21:00 Manchester City - Wigan Athletic

2010.03.29. 15:47 karajjj

Tovább folytatódik a City harca a negyedik helyért, maesti soros ellenfelük a Wigan csapata lesz. Mint tudjuk a kékek még most is harcban állnak a hőn áhított BL indulást érő negyedik helyért, azonban vetélytársként a Liverpoollal, a Tottenhammel és az Aston Villával is számolniuk kell.

A hétközi Everton elleni zakó volt Roberto Mancini első veresége hazai pályán a City élén. Mivel a Spurs 5 ponttal van előttük, ezért a mai mérkőzés hatalmas esély arra, hogy felzárkózzanak.

Hugo Rodallega utolsó percben fejelt góljával múlthéten a Wigan begyűjtötte a 3 pontot a Burnley ellen. Ezzel is is bizonyítva, hogy a Premiershipben a helyük. Viszont ebben a szezonban 39 gólt kaptak és csak 3-szor tudtak idegenben nyerni.

Manchester City:

Roberto Mancini végre újra a csapatban tudhatja Emmanuel Adebayort a négy meccses eltiltás után és újra összeállhat az Adebayor - Tevez páros.

A hétközi meccsen sípcsont-sérülés miatt lecserélt Ireland válószínűleg vállalni tudja a játékot. Hiányzik viszont továbbra is Joleon Lescott, Wayne Bridge, Martin Petrov és Michael Johnson.

Várható kezdőcsapat: Given - Richards, Toure, Kompany, Zabaleta - Wright-Phillips, De Jong, Barry, Bellamy - Tevez, Adebayor

Wigan Athletic:

Két komolyabb hiányzója is van a vendégeknek. Charles N'Zogbia és Emmerson Boyce sem lesz ma ott a pályán.

Várható kezdőcsapat: Kirkland - Melchiot, Caldwell, Bramble, Figueroa - Diame, Thomas - Rodallega, McCarthy, Scharner - Moreno

Mindenképpen a City a párharc fő esélyese és a Wigan mestere az előjelek szerint maximum egy soványka döntetlenben bízhat, ha végigbekkelik a 90 percet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mancity.blog.hu/api/trackback/id/tr311877957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása